Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Nadace Via podpořila společnosti EKOVYSOČINA a TEKIS

/
/
/
817 Zobrazení



Nadace Via vybrala v rámci otevřené grantové výzvy na podporu sociálních podniků po koronavirové krizi osmnáct podniků, které získají i na Vysočině díky podpoře Nadačního fondu Avast grant až půl milionu korun, služby mentora a další odborné konzultace s cílem posílit svoji odolnost pro případ podobné krize v budoucnu.

Na Vysočině získala podporu společnost EKOVYSOČINA, s. r. o., z Balin, která nabízí specializované služby v oblasti ochrany přírody, přírodních zahrad a specializovanou dřevovýrobu, kdy provoz truhlárny zajišťují výhradě osoby se zdravotním postižením. Za svoje dosavadní krátké působení získala společnost již několik ocenění, například ocenění Kraje Vysočina Skutek roku 2017 za vytváření pracovních míst pro osoby se zdravotním znevýhodněním.

Druhou podpořenou je firma TEKIS z Chotěboře, která zaměstnává na 40 zaměstnanců, z čehož je třicet z cílové skupiny osob se zdravotním postižením. Stěžejní činností společnosti je výroba a velkoobchod s obalovým materiálem.

  • Facebook
  • Twitter