Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Policisté hledají další sprejery z Vysočiny

/
/
/
1035 Zobrazení



V posledních týdnech vyšetřují policisté na Vysočině už několik případů sprejerů, kteří poničili cizí majetek. Poslední dvě události na konci října a začátku listopadu na Třebíčsku a Žďársku.

„Velkomeziříčští policisté pátrají po pachateli, který posprejoval garáž ve Velkém Meziříčí. K případu došlo v době od poloviny října do pondělí 26. října v ulici Nad Gymnáziem. Pachatel na fasádu garáže nasprejoval více jak metrový černý nápis, čímž majiteli způsobil škodu kolem pěti tisíc korun,“ uvedla policejní mluvčí Stanislava Rázlová s tím, že policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu poškození cizí věci. Případ nadále policisté prověřují a po pachateli pátrají.

Druhý případ se stal mezi sobotou 31. října a nedělí 1. listopadu odpoledne, kdy v katastru obce Ocmanice posprejoval pachatel dva objekty a způsobil tak škodu za přibližně deset tisíc korun.
„Poškodil budovu vodárny a rozhlednu, na obou objektech pachatel zanechal více než dvě desítky nápisů. Policisté případ prověřují pro podezření ze spáchání trestného činu poškození cizí věci, po pachateli pátrají,“ doplnila policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Podobný případ řeší policisté od poloviny října také v Jemnici.

  • Facebook
  • Twitter