Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Na Infocentru ve Světlé nad Sázavou se stále něco děje

/
/
/
611 Zobrazení



Turistická sezona ve Světlé nad Sázavou už skončila a nápory turistů se tu objeví až s příchodem jarních měsíců, ale i tak se zde stále něco děje. Hlavní a asi největší změnou v poslední době je přechod na jiný systém e-mailových schránek.

Nově všechny vaše dotazy a žádosti můžete směrovat na adresy s příponou @kyticesvetla.cz. Ať už se tedy jedná o adresu infocentra info@kyticesvetla.cz, knihovny knihovna@kyticesvetla.cz, redakce zpravodaje redakce@kyticesvetla.cz nebo jmenovitě jednotlivým zaměstnancům. Původní adresy přestanou za nějaký čas fungovat, tak moc dlouho neváhejte s opravou ve svém adresáři.

Další novinkou, kterou návštěvníci infocentra mohou vidět, je pohlednice zaměřená na středověké podzemí. Jedná se o větší formát, takže mají více místa pro text a pozdrav ze Světlé. Pohlednice je reakcí na stále větší zájem o prohlídku a zakoupení suvenýrů s touto tématikou. Prodejní cena je 10 Kč a na pohlednici si mohou zájemci dát i razítko s logem podzemí.

S koncem roku také stoupá zájem o stolní kalendáře, jeden takový je možné koupit i v infocentru. Celý rok 2020 jim může dělat radost pohled na města a vesnice z Posázaví. Kalendář s názvem Místopis Posázaví stojí 80 Kč a najdete zde 53 historických vyobrazení, například Ledeč nad Sázavou, Skuhrov, Lipnice nad Sázavou, Chlístov a hlavně Světlou nad Sázavou. Pokud tedy znáte někoho, kdo miluje historii, je kalendář ideálním vánočním dárkem.

  • Facebook
  • Twitter