Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Monkey Race Skuhrov spouští registrace do čtvrtého ročníku

/
/
/
874 Zobrazení



Přesně dva měsíce před startem spouští pořadatelé překážkového běhu Monkey Race Skuhrov registrace do dětského i hlavního závodu. Čtvrtý ročník akce ve Skuhrově u Havlíčkova Brodu odsunul COVID-19 stejně jako vloni z tradičního červnového termínu na sobotu 21. srpna. Registrace bude spuštěná v pondělí 21. června v 8:00 na www.monkeyrace.cz.

Ani tentokrát nebude chybět dopolední dětský závod, které čeká trasa dlouhá přibližně dva kilometry a více než deset překážek. „Dětský závod jsme v předchozích letech přidali na popud samotných závodníků a byl o něj vždy velký zájem. Kapacita 150 závodníků byla během několika desítek hodin zaplněná,“ říká hlavní organizátor Lukáš Blažek.

Do hlavního závodu se může přihlásit 250 mužů a žen starších 15 let a i o něj je velký zájem. „Máme vymyšlenou úplně novou trať dlouhou přibližně 6 a půl kilometru, připravených je více než 25 překážek. Novinkou bude takzvaný provazový most, na který bude umístěný ve druhé polovině závodu,“ prozrazuje Lukáš Blažek.

Startovné se platí v den konání, v dětském závodě je 250 Kč, za hlavní závod zaplatíte 400 Kč.

Partnery a sponzory závodu Monkey Race Skuhrov 2021 je SDH Skuhrov, Obec Skuhrov, Heineken Česká republika, CoraHB autodíly s.r.o., Pivovar Rychtář, M&M Reality Havlíčkův Brod, BodyCreators, ČČK Havlíčkův Brod a BM Fitness Havlíčkův Brod.

  • Facebook
  • Twitter