Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Monkey Race Skuhrov se kvůli koronaviru přesouvá na srpen

/
/
/
1480 Zobrazení



Překážkový běh Monkey Race Skuhrov, který se měl původně běžet v polovině června, se kvůli aktuálním omezením přesouvá na sobotu 22. srpna 2020. Registrace závodníků zůstávají v platnosti, nemění se ani program – poběží se dětský i hlavní závod.

„Do poslední chvíle jsme doufali, že budeme moci letošní ročník závodu uskutečnit v červnovém termínu. Vzhledem k plánovaným omezením na pořádání akcí by to ale nebylo možné a byla by tím ohrožena úroveň závodu,“ uvedl hlavní organizátor Lukáš Blažek.

Třetí ročník překážkového závodu Monkey Race Skuhrov 2020 se tak ve Skuhrově na Havlíčkobrodsku uskuteční o dva měsíce později – v sobotu 22. srpna. Kapacita dětského i hlavního závodu je naplněna a všechny registrace zůstávají platné. „Pokud by ale některý ze závodníků v daném termínu nemohl, budeme rádi, když nám dá vědět a jeho místo poskytneme náhradníkovi,“ říká Blažek s tím, že v nejbližších dnech obdrží registrovaní závodníci všechny důležité informace do emailové schránky.

Monkey Race Skuhrov bude mít i letos charitativní podtext, organizátoři plánují výtěžek ze startovného věnovat na dobrou věc. „Máme v hledáčku několik aktivit, které bychom rádi podpořili. Definitivně se rozhodneme do začátku letních prázdnin,“ doplňuje Blažek a připomíná, že v loňském roce věnovali 12 000 Kč Integračnímu centru Sasov, které se věnuje osobám s poruchou autistického spektra a jejich začleňování do běžné společnosti.

Partnery a sponzory závodu Monkey Race Skuhrov 2020 je SDH Skuhrov, Obec Skuhrov, Heineken Česká republika, CoraHB autodíly s.r.o., GCE, s.r.o., Pivovar Rychtář, COBAP s.r.o., Metropolitní s.r.o., M&M Reality Havlíčkův Brod, BodyCreators, ČČK Havlíčkův Brod a BM Fitness Havlíčkův Brod.

Více informací na www.monkeyrace.cz.

  • Facebook
  • Twitter