Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Mňága a Žďorp po roce v Brodě

/
/
/
977 Zobrazení



Dobří holubi se vracejí, je známá hláška, která se uplatní v případě skupiny Mňága a Žďorp. Vrací se po roce na pódium klubu Oko v Havlíčkově Brodě. Vloni v sobotu 15. dubna loňského roku v brodském klubu bylo vyprodáno a příznivci kapely z Valašského Meziříčí si koncert užívali. A stejné to bude pravděpodobně i v sobotu 26. května od 21.00.


Je to skoro neuvěřitelné, ale kapela rozdává radost hudebním příznivcům už 31 let. Pro osvěžení paměti připomeňme složení skupiny Mňága a Žďorp: Petr Fiala – zpěv, akustická kytara, Martin Knor – elektrická kytara, mandolína, Jaromír Mikel – elektrická a akustická kytara, mandolína, Petr Nekuža – baskytara a zpěv, Jiří Tibitanzl – saxofony, klávesy a zpěv) a Marcel Gabriel (bicí). Lístky na koncert jsou v předprodeji nebo lze využít služby www.smsticket.cz.

Pořadatel koncertu Klub Oko vyhlašuje soutěž o dvě volné vstupenky. Otázka zní: Kapela Mňága a Žďorb vystupovala na začátku své hudební kariéry pod názvem Slepé střevo nebo Tlusté střevo?
Správnou odpověď pošlete do čtvrtka 24. května do 18.00 na mailovou adresu hudbasoutez@seznam.cz. Uveďte své jméno včetně mobilního čísla pro včasné upozornění na výhru.

Písnička pro Tebe

  • Facebook
  • Twitter