Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Jihlavští tanečníci v Kladně i v Moskvě

/
/
/
943 Zobrazení



Sportovní hala v Kladně hostila v sobotu 19. května Mistrovství České republiky formací. Rokenrolový klub Elvis Jihlava vyslal do bojů tři dívčí formace, které se domů vrátily se dvěma cennými kovy.


Malá dívčí formace děti Starlet, která byla letos dosud neporažena, tentokrát nepředvedla přesvědčivý výkon a musela se spokojit alespoň se třetím místem. Malá dívčí formace junior Skittles se stejně jako mladší tanečnice umístila na bronzové příčce. Pro malou dívčí formaci senior Elements bylo úspěchem probojovat se do finále, což se podařilo a formace zde obsadila konečnou sedmou příčku.

V Moskvě zároveň v tentýž den probíhalo Mistrovsví Evropy Žáků, Juniorů a kategorie A. Na tento šampionát se nominoval mladý nadějný pár žákovské kategorie Filip Šandera – Gabriela Kloudová. Pro tanečníky to byl první velký závod v jejich taneční kariéře, tudíž se jednalo spíše o sbírání zkušeností. Tanečníci tedy obsadili 27. místo, ale už nominace mezi nejlepší tři páry České republiky je velkým úspěchem.

  • Facebook
  • Twitter