Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Město tisíců žárovek, tak teď všichni znají Vánoční Třebíč

/
/
/
1428 Zobrazení



Kam se člověk v Třebíči podívá, tam září nějaká žárovička, ať už je to ozdobený strom, svítící anděl, nebo obrovská zářící veverka s medvědem. Zkrátka tohle město se o letošním adventu proměnilo v město tisíců žárovek. A tahle procházka městem láká každý den stovky, možná i tisíc návštěvníků.  

Parkoviště narvaná k prasknutí a po chodnících proudící davy lidí. Všichni kolem čtvrté hodiny vyrážejí na osvětlenou procházku městem. A letos toho je k vidění opravdu hodně, od osvětleného nově opraveného větrného mlýnu, přes výzdobu na Havlíčkově nábřeží, kolem kostela svatého Martina, až k světelným branám na Hrádku.
„Chodíme sem pravidelně a pokaždé se nám ta procházka líbí, navíc s tím sněhem mají ty světýlka dokonalou Vánoční atmosféru, letos se to opravdu povedlo,“ pochvaluje si výzdobu paní Věrka z Třebíče, která vyrazila okouknout výzdobu se svojí vnučkou.
Pokud se chystáte do Třebíče a chcete si projít celou rozsvícenou trasu, doporučujeme nastudovat mapu a naplánovat si tak kam přesně vyrazíte, míst je opravdu hodně a některá jsou daleko od sebe se špatným místem k parkování.

mapa

  • Facebook
  • Twitter