Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Lupiči vykradli v Třebíči prodejnu, policisté žádají veřejnost o pomoc

/
/
/
608 Zobrazení



V úterý 10. prosince došlo v časných ranních hodinách ke vloupání do jedné z prodejen v Třebíči. Škoda přesáhla přes šedesát tisíc korun. Policisté žádají veřejnost o pomoc při identifikaci totožnosti muže na kamerovém záznamu, který se v lokalitě pohyboval a mohl by tak poskytnout informace důležité pro prověřování případu.

„Pachatel vnikl na oplocený pozemek, vypáčil vstupní dveře prodejny a dostal se dovnitř. Odcizil finanční hotovost a z místa utekl. Daleko větší škoda vznikla poškozením. Na oplocení a dveřích způsobil pachatel celkovou škodu více než padesát tisíc korun,“ popsala policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Policisté vyhodnotili také záznamy z kamer a zjistili, že v lokalitě se pohyboval muž a mohl by tak poskytnout důležité informace. „V zájmu prověřování by tak policisté potřebovali zjistit jeho totožnost a s žádostí o spolupráci se obracejí na veřejnost.
Žádáme muže na kamerovém záznamu nebo osoby, které ho poznají nebo mají informaci o tom, kde se v současné době nachází či pohybuje, aby se přihlásili na tísňové lince 158. Policisté uvítají také jakékoli jiné informace směřující k objasnění případu,“ dodala Jana Kroutilová.

  • Facebook
  • Twitter