Kuchař Vysočiny Junior 2019 open v Havlíčkově Brodě
Čtvrtý ročník soutěže Kuchař Vysočiny Junior 2019 open, kterou pořádá Obchodní akademie a Hotelová škola Havlíčkův Brod se bude konat v úterý 2. dubna v gastrocentru Obchodní akademie a Hotelové školy Havlíčkův Brod na odloučeném pracovišti v Kyjovské ulici.
„Do soutěže se přihlásilo jedenáct dvoučlenných týmů, z toho devět týmů složených ze žáků středních gastronomických škol z Vysočiny, jeden tým z Chrudimi a jeden tým z partnerského Nitranského kraje.
Úkolem každého týmu je připravit hlavní chod s omáčkou a přílohou a dezert ve čtyřech porcích. Soutěžící musí povinně použít kachní prsa a regionální produkt – pšeničnou mouku hladkou z Mlýnu Havlíčkův Brod,“ popisuje Marie Mrázová, zástupce ředitele pro obory vzdělání s výučním listem pořádající Obchodní akademie a Hotelové školy Havlíčkův Brod.