Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Jihlava hledá ředitele mateřských škol Mozaika

/
/
/
700 Zobrazení



Statutární město Jihlava vypsalo výběrové řízení na vedoucí pracovní místo ředitele či ředitelky příspěvkové organizace Mateřská škola Mozaika Jihlava.

Přihlásit se mohou všichni pedagogové s potřebným vzděláním a nadšením pro vedení sítě 17 prosperujících mateřských školek. Informace k přihlášce jsou k nalezení na webu města Jihlavy zde.

„Bývalá ředitelka Jarmila Bučková na svou funkci rezignovala. Její dosavadní práce si nesmírně vážím, dokázala z mateřských škol „složit Mozaiku“ a dala tak vzniknout skvělému příkladu dobré praxe pro ostatní města. Její rozhodnutí však respektuji a těším se na nové tváře,“ sdělil Tomáš Koukal, vedoucí odboru školství, kultury a tělovýchovy jihlavského magistrátu.

Mateřská škola Mozaika Jihlava je instituce sdružující 17 mateřských škol – odloučených pracovišť.
Součástí je 11 školních jídelen a šest výdejen stravy. Přihlášky do výběrového řízení mohou účastníci posílat do 17. května. Předpokládaný nástup nového ředitele je stanoven na další školní rok, tedy do 1. září 2019.

„Účast ve výběrových řízeních je bohužel poslední dobou mizivá, učitelů je málo. Proto bych chtěl všechny pedagogy a pedagožky nejen z Jihlavy vyzvat, nebojte se přihlásit, budeme rádi, když budeme mít z čeho vybírat,“ doplnil Tomáš Koukal.

  • Facebook
  • Twitter