Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Hořící auto a kontejnery v neděli na Žďársku

/
/
/
593 Zobrazení



Tři jednotky hasičů likvidovaly v neděli 15. března okolo sedmé hodiny večer požár osobního auta a trávy v místní části Velkého Meziříčí – Samotě. V Novém Městě na Moravě hořely už odpoledne plastové kontejnery.

Na místo události vyjeli profesionální hasiči z Velkého Meziříčí společně s dobrovolnými hasiči z Velkého Meziříčí a Měřína.
„Požár hasiči velmi rychle uhasili. Při požáru ani samotném zásahu se nikdo nezranil. Majetková škoda vzniklá požárem byla předběžně vyčíslena na 20 tisíc korun. Příčina požáru zůstává i nadále v šetření. Vyšetřovatel hasičů pracuje i s možností, že byl vůz úmyslně zapálen,“ popsala Petra Musilová, tisková mluvčí krajských hasičů na Vysočině.

Vyhořelé auto ve Velkém Meziříčí Samotě, foto: HZS Kraje Vysočina
Vyhořelé auto ve Velkém Meziříčí Samotě, foto: HZS Kraje Vysočina

Hořící dva plastové kontejnery likvidovali profesionální hasiči z Žďáru nad Sázavou společně s dobrovolnými hasiči z Nového Města na Moravě v okolo 14.00 v Hornické ulici v Novém Městě na Moravě.
„Hasiči požár zlikvidovali vysokotlakým vodním proudem. Při požáru ani samotném zásahu se nikdo nezranil. Majetková škoda vzniklá požárem byla předběžně vyčíslena na částku 15 tisíc korun. Požár zapříčinila nedbalost,“ dodala Petra Musilová.

Zásah u hořícího kontejneru v Novém Městě na Moravě, foto: HZS Kraje Vysočina

  • Facebook
  • Twitter