Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Rozvážíte jídlo nebo provozujete okénkový prodej v Jihlavě? Zaregistrujte se do přehledné mapy

/
/
/
519 Zobrazení



Jihlava má interaktivní mapovou aplikaci nazvanou Mapa Nouzového Stavu (MNS). Její součástí je mapa restaurací, které zajišťují rozvoj jídla nebo okénkový prodej. Do té se mohou provozovatelé registrovat přes jednoduchý formulář.

Jihlava vytvořila v rámci vyhlášeného nouzového stavu v České republice interaktivní mapu, která má pomoci obyvatelům s orientací v omezených veřejných i soukromých institucích či areálech.

Na webových stránkách naleznete pět map, ve kterých jsou přehledně s kontakty a poznámkami vidět aktuální stavy restaurací, obchodních center, MHD i úřadů, kulturních center, sportovišť a poskytovatelů sociálních služeb či zdravotnických zařízení. To vše s aktuálními informacemi podle posledních nařízení vlády.

Mapa však neustále prochází vývojem, ke kterému se mohou přidat i samotní provozovatelé či ředitelé jednotlivých institucí a areálů. Pokud poskytujete rozvoz nebo okénkový prodej, registrujte se do map prostřednictvím jednoduchého formuláře.

Pro další informace popřípadě tipy na další pomoc či informace, které by na stránce neměly chybět, napište na redakce@jihlava-city.cz.

Mapy bohužel nelze otevřít ve starých internetových prohlížečích jako je Internet Explorer 11 a starší, je ale plně responzivní pro přenosná zařízení, jako jsou mobilní telefony a tablety.

  • Facebook
  • Twitter