Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Havlíčkobrodský Pleas, a. s., věnoval pět tisíc roušek obyvatelům Polné

/
/
/
1227 Zobrazení



Radnice v Polné zajistila pět tisíc kusů textilních roušek pro obyvatele města, které jim darovala firma havlíčkobrodská firma Pleas, a. s. Ta už stejným způsobem zásobila obyvatele Havlíčkova Brodu.

Prvních 1300 kusů v pátek 20. března roznesli dobrovolníci do domácností v oblasti Husova náměstí, Karlova náměstí, Třebízského, Poděbradovy, Komenského, Jeronýmovy, Jungmannovy, Feltlovy ulice a ulice Na Vyhlídce, Na Podhoře, Palackého při hlavní silnici na Zábornou, Příčné, Nad Háječkem, Nad Rybníkem, Varhánkovy ulice.
„Počátkem příštího týdne by mělo být dodáno zbývajících 3700 kusů a bude provedena distribuce do dalších domácností. O dalším postupu distribuce, případně možnosti vyzvednout si roušku na městské úřadě budeme informovat.
Pokud šijete roušky a máte nadbytky, můžete je od pondělí přinášet na městský úřad, kde je zařadíme do distribuce do domácností. Předem děkujeme,“ vyzývá polenská radnice.

  • Facebook
  • Twitter