Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Extraliga volejbalu ve Světlé nad Sázavou

/
/
/
2417 Zobrazení



Ve středu 15. ledna odehrály týmy Volejbal Brno a VK Dukla Liberec ve sportovní hale ve Světlé nad Sázavou čtvrtfinálové utkání českého poháru mužů ve volejbalu. „Domácí“ Volejbal Brno prohrál 1:3, ale 350 dospělých a 150 dětí vidělo volejbal špičkové úrovně.

To, že bylo vyprodáno do posledního místa, ukazuje fakt, že ve Světlé je velký zájem o extraligový volejbal. „Ta atmosféra je nepopsatelná, tohle jsme vůbec nečekaly a je úžasné, že se takový zápas může hrát u nás,“ pochvaluje si dvojice fanynek ze Světlé.
Ale aby celý večer nebyl jen o volejbale, tak se o přestávkách kromě losování tomboly také předvedla děvčata ve cvičení aerobiku pod vedením Aleny Filippi.
Po skočení zápasu nechybělo vyhlášení nejlepších hráčů z obou týmů. Každý z nich obdržel unikátní skleněnou vázu z produkce světelských sklářů. Hráče z Liberce ocenil Jaroslav Hroch, za oddíl volejbalu jako organizátora zápasu a Jan Tourek starosta města. Brněnský hráč pak převzal cenu od Lídy Pláteníkové. Bývalá hráčka světelského volejbalu a olympionička si na pomoc vzala i svého syna Petra Pláteníka, který je bývalý volejbalový reprezentant.

  • Facebook
  • Twitter