Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Druhý díl Za rybami světových moří míří do Norska

/
/
/
1171 Zobrazení



Přinášíme druhý díl seriálu Za rybami světových moří, který tentokrát diváky zavede do Norska.

„V tomto rybářském dokumentárním filmu společně procestujeme hned několik lokalit. Začneme na jihu středního Norska ve vyhlášené turistické oblasti Aukan, která se nachází hned vedle známých norských ostrovů Hitra a Smola. Dále budeme pokračovat do jedné z nejlepších rybářských destinací světa a to konkrétně do malé vesničky Hasvåg, která je známá pro svojí členitost a především nedaleký pobřežní šelf plný nádherných ryb. Naše putování pak zakončíme na severu Norska v oblasti Hasvik, ve které se zaměříme na zdejší nepopsatelnou přírodu a halibuty,“ popisují tvůrci.

Při sledování rybářského dokumentárního filmu se dozvíte zajímavé informace o mořském rybolovu v Norsku, zdejších rybích druzích, technikách rybolovu a úspěšných i neúspěšných nástrahách. „Vydejte se s námi do děje naší netradiční rybářské expedice, podívejte se na to, jak se cestuje a chytá v severním moři, které je vyhlášeno svojí rozmanitostí a bojovnými druhy ryb. Dokument pro všechny malé i velké rybáře, cestovatele, dobrodruhy a správné nadšence i fanoušky Petrova cechu,“ uzavírají tvůrci.

Více na www.zarybamisvetovychmori.cz.

  • Facebook
  • Twitter