Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Dokument Vše o životě po životě v Havlíčkově Brodě

/
/
/
891 Zobrazení



Promítání dokumentárního filmu Vše o životě po životě a beseda s režisérem Daliborem Stachem hostí ve středu 17. dubna Městské divadlo a kino Ostrov v Havlíčkově Brodě uvede od 19.00.

Film přináší svědectví lidí, kteří překročili pomyslnou hranici smrti a vrátili se zpět. Snímek diváka seznámí nejen s průběhem prožitku, ale celkovou změnou, kterou si lidé díky klinické smrti prošli. Společně se shodují, že díky této zkušenosti získali jiný pohled na svět, své okolí a pochopení, že se nic neděje náhodou. Zároveň přijali poznání, že člověk má neomezené možnosti a jediné, co ho brzdí, je pouze on sám.

Po projekci filmu bude následovat přednáška Dalibora Stacha, režiséra filmu, spisovatele, scénáristy, výtvarníka a fotografa v jedné osobě, který sám klinickou smrt prožil.
Na závěr přednášky bude k dispozici prostor na dotazy diváků a možnost zakoupit režisérovy knihy. Jedna z nich se stala dokonce předlohou pro film Za oponou moci, který Dalibor Stach natočil s plejádou českých herců a dvou hollywoodských hvězd.

Režie Dalibor Stach, kamera Martin Šácha. Vstupné 100 Kč.

  • Facebook
  • Twitter