Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Týden sociálních služeb v Jihlavě

/
/
/
892 Zobrazení



Cílem Týdne sociálních služeb v Jihlavě je představit a zviditelnit sociální služby veřejnosti a přispět k jejich akceptaci jako přirozené a nutné součásti každé moderní společnosti. Pět dní plných prezentací, setkávání laické i odborné veřejnosti a diskuzí začíná 8. a potrvá do 12. října. Během pěti dní představí svoji práci organizace poskytující sociální služby.

 „Tradičně se uskuteční dny otevřených dveří u jednotlivých organizací, kde se občané budou moci seznámit s činností a poskytovanými službami přímo u jejich poskytovatelů. Dále bude občanům nabízena pomoc formou poradenství ze strany sociálních pracovníků Magistrátu města Jihlavy,“ prozradil náměstek primátora pro sociální oblast Vratislav Výborný.

Program Týdne sociálních služeb

Letošní ročník však čeká malá změna, neuskuteční se prezentace jednotlivých sociálních služeb na Masarykově náměstí a v jihlavském DIOD. „Důvodem byl poměrně malý zájem z řad občanů o toto setkání,“ doplnil Vratislav Výborný.

Týden sociálních služeb je vyhlašován celostátně Asociací poskytovatelů sociálních služeb České republiky ve spolupráci s Ministerstvem práce a sociálních věcí. Stejně jako při minulém ročníku i letos budou oceněni vybraní zaměstnanci v oblasti sociálních služeb ve středu 10. října v Gotickém sále jihlavské radnice.

  • Facebook
  • Twitter