Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Zumba roztančila náměstí v Havlíčkově Brodě

/
/
/
1054 Zobrazení



V sobotu 6. října v Havlíčkově Brodě se na Havlíčkově náměstí v rámci farmářského trhu konala charitativní akce zumba pro Viktorku, kterou pořádalo Rodinné centrum Motýlek Žižkovo Pole. Firma ACO Industries k.s. Přibyslav věnovala Viktorce 50 Kč za každého účastníka krátké zumby.
1207

„Dnešní zumba pro Viktorku byla super. Děkujeme pořadatelkám trhu Aleně Čechové a Lídě Říhové, firmě ACO Industries, k. s., Zuzce Siwkové a hlavně všem dětem a dospělým, kteří tančili se skvělými cvičitelkami Janou Korejtkovou a Miladou Líbalovou. Vyrobili jsme a rozdali 130 medailí pro účastníky zumby,“ uvedla Martina Dočekalová z RC Motýlek Žižkovo Pole.

Martina Dočekalová z RC Motýlek děkuje tanečníkům zumby

Viktorka Fironová je tříletá holčička z Havlíčkova Brodu, které byla v devíti měsících diagnostikována nemoc spinální muskulární atrofie (SMA). „ Charitativní zumby se účastnilo více jak 130 lidí, takže všichni nedostali medaili na památku. Rozhodli jsme se pro počet 150 tanečníků a tak věnujeme částku 7 500 Kč,“ dodala Zuzana Siwková z z marketingového oddělení firmy ACO Industries k.s. Přibyslav. Příspěvek bude zaslán prostřednictvím neziskové organizace Kačenka dětem, která pomáhá dětem s SMA a jejich rodičům.

 

 

  • Facebook
  • Twitter