Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Sedmý ročník navigačně orientačního pochodu či běhu

/
/
/
850 Zobrazení



V sobotu 22. září se bude konat tradiční akce, pořádaná Chaloupkami společně s Bratrstvem Žďárských vrchů. Cílem je zdolání všech 16 (17) osmistovkových (nebo jenom vybraných) vrcholů Žďárských vrchů v průběhu jednoho dne od 00.00 do 24.00.

Účastníky čekají krásné výhledy do okolí i putování krajinou a přírodou Žďárských vrchů. Pro všechny je připraven účastnický list a talíř horké polévky na závěr. Pro ty, co zdolají všechny osmistovky originální odměna s pořadový číslem osmistovkaře. Start a cíl ve statku č. 2 v Krátké u Sněžného od 0.00 s návratem do 24.00.

Osmitisícovky 2018

Startovné: všechny vrcholy: 200 Kč (přihláška s platbou předem), 250 Kč (platba na místě), 100 Kč (vybrané vrcholy).
Pro pokořitele všech vrcholů originální cena s logem akce a pořadovým číslem osmistovkaře.
V ceně startovného je startovní průkaz, gps souřadnice všech vrcholů a účastnický list, po návratu polévka, čaj, teplá sprcha a možnost přenocování.

Další informace a možnost přihlášení na www.bratrstvo-zdarskych-vrchu.

 

Krátecký jarmark v netradičním termínu
Komu se nebude chtít pochodovat a nebo se vrátí včas a bude mít sílu na rozdávání, může si projít a užít si pravý Krátecký jarmark.
K vidění a zakoupení budou věci dřevěné, keramické, látkové, dále pak šperky, med a košíky všech velikostí.
Pro mlsné pusy horácká polévka, pajerské koláče, pivo, bezová limonáda, buřty a další. Na místě bude k vyzkoušení kovárna, k prohlédnutí výstava Příroda Vysočiny, o hudební vyžití se postará harmonika. Další překvapení nejsou vyloučena.

  • Facebook
  • Twitter