Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Den pro rodiče a děti v havlíčkobrodské nemocnici

/
/
/
691 Zobrazení



Nemocnice Havlíčkův Brod připravila ve spolupráci se složkami integrovaného záchranného systému v předprázdninovém čase Den pro rodiče a děti, zábavné odpoledne pro celou rodinu, uskuteční se v sobotu 23. června od 13.00 do 18.00, kdy bude venkovní areál havlíčkobrodské nemocnice u hlavní lůžkové budovy patřit dětem.

Kromě stanovišť, na nichž si všichni budou moci vyzkoušet své dovednosti při poskytování první pomoci, ošetřování ran, péči o novorozence, výrobě mastí za dohledu našich lékárníků, canisterapii, práci městské policie, hráčů ragby, atd., je přichystán i bohatý doprovodný program. Letos si profesionální hasiči a záchranáři připravili simulaci autonehody s uvíznutím pasažérů ve vozidle.
Hasiči tedy budou vyprošťovat osoby z vozidla a předávat vážně zraněné záchranné službě. Ta ukáže zajištění a resuscitaci osoby. Chybět letos nebudou ani ukázky výcviku policejních služebních psů nebo taneční vystoupení. V nemocniční jídelně bude opět pro účastníky přichystáno občerstvení zdarma a na závěr pro děti vánoční stromeček s úžasnými výhrami v podobě vyhlídkového letu nad Vysočinou, plážového lehátka, dětského povlečení či veselých košíčků a sladkých odměn.

  • Facebook
  • Twitter