Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Nakladatelství Hejkal představí novinky na veletrhu Svět knihy

/
/
/
1291 Zobrazení



Havlíčkobrodské nakladatelství Hejkal se v první polovině května představí na veletrhu Svět knihy v Praze. Jeho nabídku najdou zájemci ve stánku L 605 v levém křídle Průmyslového paláce (ve stanu) na výstavišti v Holešovicích. Veletrh se koná od čtvrtka 10. do neděle 13. května. 

„Od loňského veletrhu jsme vydali dvě nové knihy – magický cestopis Miky Waltariho Vlak osamělého muže a román delší než století Měj mě rád/a. Připravili jsme i mnoho dalších knih za výhodné veletržní ceny a několik akcí: autogramiády Jiřího Stránského v sobotu 12. května v 11.00 u stánku, Jiřího Slívy v sobotu v 16.00 u stánku a Markéty Hejkalové v pátek v 15.00 na stánku a v sobotu ve 14.00 čtení v PENklubovně,“ zve Martin Hejkal.
Na veletrhu nebudou chybět ani pozvánky a přihlášky na 28. Podzimní knižní veletrh, který se bude konat v pátek 5. a v sobotu 6. října v Havlíčkově Brodě.

  • Facebook
  • Twitter