Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Dvě nehody motorkářů v sobotu na Vysočině, čtyři zranění

/
/
/
1355 Zobrazení



V sobotu 5. května vyjížděli policisté z Vysočiny ke dvěma dopravním nehodám na silnice regionu na Jihlavsku a Žďársku, zranili se při nich čtyři lidé na motocyklech. 

Po desáté hodině dopoledne havaroval šedesátiletý řidič vozu Renault Espace na silnici mezi Věžnicí a Kamenicí na Jihlavsku. Řidič vjel do křižovatky v době, kdy přijížděl po hlavní silnici ve směru od Jihlavy na Řehořov řidič motocyklu Yamaha, a došlo ke střetu.  Motocykl byl po nárazu odražen mimo vozovku. Čtyřiatřicetiletý motocyklista a jeho spolujezdkyně utrpěli zranění. Muž byl transportován vrtulníkem zdravotnické záchranné služby do brněnské nemocnice, zraněná mladá žena byla převezena do nemocnice v Jihlavě.
Policisté dechovými zkouškami požití alkoholu u obou řidičů vyloučili. Škoda, která vznikla poškozením motocyklu, přesáhla sto tisíc korun. Na poškozeném automobilu byla při dopravní nehodě způsobena škoda přibližně dvacet tisíc korun,“ popsala první havárii policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Ke druhé dopravní nehodě došlo v sobotu 5. května na Ždársku a zranili se při ní dva lidé.
„Před třetí hodinou odpoledne jel po silnici ve směru od Radňovic směrem na Nové Město na Moravě osmdesátiletý řidič vozu Citroën. Na křižovatce odbočoval vlevo na vedlejší silnici, když v tu dobu jel v protisměru ve směru od Nového Města na Moravě jednatřicetiletý řidič motocyklu Yamaha a došlo ke střetu.
Při dopravní nehodě utrpěli motocyklista i jeho spolujezdkyně vážná zranění, oba byli zdravotnickou záchrannou službou transportováni letecky do brněnské nemocnice. Policisté provedli u řidičů dechové zkoušky, při kterých u obou požití alkoholu vyloučili. Při nehodě vznikla škoda téměř 150 tisíc korun, “ dodala Jana Kroutilová s tím, že obě nehody policisté dále šetří.

  • Facebook
  • Twitter