Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

ZUŠ Open také na Vysočině

/
/
/
647 Zobrazení



Celostátní happening základních uměleckých škol ZUŠ Open se uskuteční také na Vysočině. Celkem se zapojí 420 základních uměleckých škol, letos poprvé ve dvoudenním termínu 31. května a 1. června.

Základní umělecká škola v Jihlavě pořádá v pátek 31. května na hudebně otevřené město, kde se formou BusKingu setkáte nejen s žáky ZUŠ Jihlava, ale všemi, kteří si chtějí zamuzicírovat v ulicích města. Program začíná ve 14.00 na autobusovém nádraží, a pokračuje u Diodu v Benešově ulici, Smetanových sadech, u Brány v ulici Matky Boží, v City parku a v dalších místech města. Večer v 19.00 proběhne koncert v Dělnickém domě k výročí 25 let založení pěveckých sborů ZUŠ Jihlava Gaudium a Radost pod vedením sbormistra Petra Sobotky.
Uměním na Vysočině ožije i například zámek Telč a jeho okolí, kde se v dopoledním programu představí soubory školy a sólisté. Ve 13.00 zazní na zámku Intrády, které se ještě zopakují ve 14.00 v Senior home. Odpoledne pak si návštěvníci mohou vybrat zda navštíví zámecký park a poslechnou si Kytary v parku nebo pod arkádami v zahradě, či poslechnou-li si Pěvce na nádvoří Univerzitního centra.
Pestrý program proběhne i v dalších městech Vysočiny.

ZUŠ Open, který se s největším počtem zapojených účinkujících v České republice stává kulturní událostí roku, letos trefně nabídne i nespočet možností, jak oslavit Den dětí.

Více informací naleznete v přiložené tiskové zprávě a na www.zusopen.cz.

  • Facebook
  • Twitter