Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Žena se v Jihlavě vydávala za svou sestru

/
/
/
881 Zobrazení



Policisté z Jihlavy kontrolovali v pátek 29. ledna kolem šestnácté hodiny osobní auto VW Tiguan, jehož osmatřicetiletá řidička se představila pod identitou své sestry, protože jí Okresní soud v Třebíči odsoudil mimo jiné za přečin maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání a vyslovil jí zákaz řízení motorových vozidel.

Policisté na silnici 1/38 v Jihlavě kontrolovali ženu, která je uvedla v omyl hlídku policie. „Hlídka pokračovala v dopravní kontrole a vyzvala řidičku k orientačnímu testu na přítomnost návykových látek. Test byl pozitivní s výsledkem amfetamin/metamfetamin. Řidičku poté vyzvali, aby se podrobila lékařskému vyšetření spojenému s odběrem biologického materiálu, což dobrovolně učinila a v Nemocnici Jihlava jí byl odebrán vzorek krve a moči. Druhá den se žena dostavila na policejní služebnu v Jihlavě a doznala se k tomu, že se při silniční kontrole vydávala za svoji sestru. Svým jednáním tak způsobila vážnou újmu na právech své sestry. Žena je kromě přestupku v dopravě podezřelá ze spáchání přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a poškození cizích práv,“ popsala Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině, s tím, že policisté zahájili úkony trestního řízení.

Úvodní ilustrační foto: archiv Policie ČR

  • Facebook
  • Twitter