Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Opilé řidiče zastavují policisté na Vysočině každý den

/
/
/
578 Zobrazení



Téměř každý den zaznamenají strážci zákona na silnicích Vysočiny řidiče, kteří za volant vozu usedají pod vlivem alkoholu. Jeden z posledních případů zaznamenali policisté z obvodního oddělení ze Světlé nad Sázavou v sobotu 30. ledna na Světelsku.

Policisté dohlíželi v sobotu kolem půl jedné v noci na bezpečnost a plynulost v silničním provozu. „Na silnici II/347 mezi Radostovicemi a Dolním Městem kontrolovali osobní vůz Škoda Fabia, jehož řidič projížděl po silnici ve směru od Radostovic. Dechová zkouška odhalila 1,05 promile alkoholu v dechu, pozitivní výsledky měly také opakované dechové zkoušky 1,23 a 1,22 promile.
Policisté sedmatřicetiletého řidiče vyzvali, by se podrobil lékařskému vyšetření spojenému s odběrem krve, což na místě odmítl. Policisté mu zadrželi řidičský průkaz a zakázali mu další jízdu. Muž je podezřelý ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky,“ přiblížila událost Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině, s tím, že policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu.

  • Facebook
  • Twitter