Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Zdravotní klauni tentokrát potěšili na Vysočině především zdravotníky

/
/
/
497 Zobrazení



Před dvaceti lety vznikla organizace, která pomáhá oživit náročnou atmosféru tuzemských nemocnic. Její Zdravotní klauni, kterých je nyní už 86, za dvacet let uskutečnili 45 832 klaunských návštěv, bavili pacienty a také zdravotnický personál neuvěřitelných 183 328 hodin. V tomto týdnu se objeví také na Vysočině.

V rámci oslav proto v pondělí 29. listopadu vyrazily všechny regionální týmy na klaunský maratón s cílem navštívit během jednoho dne 63 nemocnic a zdravotnických zařízení. Mezi nimi také nemocnice na Vysočině. Ve všech chtějí vyjádřit svůj dík za dlouholetou spolupráci zdravotnickému personálu. „V této složité situaci jim chceme poděkovat a přinést symbolických 20 minut radosti, humoru a díků. Jsme tu nejen pro pacienty, ale také pro ně,“ upozorňuje Kateřina Slámová Kubešová.

Fotografie z návštěv v nemocnicích v Havlíčkově Brodě, Pelhřimově a Třebíči, kde děkovali lékařům a zdravotním sestrám za jejich práci.

  • Facebook
  • Twitter