Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Žďárská punk-rocková kapela Revock přichází s novými skladbami

/
/
/
1862 Zobrazení



Žďárská punk-rocková kapela Revock vznikla v roce 2015, 28. ledna loňského roku vydala své debutové CD Černá noc. Nyní přichází s novými skladbami.

„Za necelé tři roky existence se nám povedlo hrát na nespočtu větších či menších akcí, např. Pelíšek fest, Vysočina fest nebo na Broumovské kytaře. Natočili jsme několik klipů,“ uvedl zakládající člen kapely Martin Janíček, který vystupuje na postu bubeníka, společně s ním ve skupině hraje Michal Pešl na postu hlavního zpěvu a basy. Kapela za svou existenci vystřídala několik kytaristů a aktuálním je Jakub Sivák.
V tomto složení natočila a 11. listopadu vydala klip na píseň Divokej západ, kde si zahráli hlavní role Ondřej Baumrukr, známý například z pořadu Robinsonův ostrov, a Kuba Ryba, zpěvák ze skupiny Rybičky 48.
Následně 16. listopadu oficiálně vydala a pokřtila EP Divokej západ, na které najdou zájemci šest písniček, které podle zaujmou širokou škálu posluchačů.

Facebook skupiny.

Revock – Divokej západ

 

  • Facebook
  • Twitter