Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Září patří Na Hvězdě mládeži – v pondělí bude Náborový den

/
/
/
772 Zobrazení



Zatímco muži Třebíč Nuclears už mají letošní sezonu definitivně za sebou, mládežnické týmy baseballový vrchol sezóny teprve čeká. Stadion Na Hvězdě v Třebíči bude hostit už tento víkend Český baseballový pohár hráčů do 8 let – divize Morava.

Od pátku 6. do neděle 8. září zde bude bojovat o cennou trofej osm nejlepších moravských celků. Medaile z loňského roku obhajují Olympia Blansko, Nuclears Třebíč a Hroši Brno.

Turnaj třeba bude motivovat k tomuto sportu i nové děti, které by si chtěly druhou nejpopulárnější hru na světě taky vyzkoušet. Hned v pondělí 9. září proběhne Na Hvězdě v Třebíči Náborový den klubu Nuclears. Od 17.00 do 19.00 si zde mohou noví zájemci vyzkoušet baseball pod vedením zkušených trenérů. Nábor je určen pro děti už od čtyř let.
Koncem měsíce, od 27. do 29. září, pak bude na třebíčské Hvězdě probíhat finálový turnaj mistrovství České republiky kategorie do jedenácti let. Účast na něm mají jistou Hroši Brno, Draci Brno, Sokol Hluboká a Třebíč Nuclears. Ostatní týmy si ji teprve musí vybojovat v kvalifikaci.

  • Facebook
  • Twitter