Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Zahrádkářský jarmark v Novém Veselí – vybavte se na novou sezónu pěstování

/
/
/
255 Zobrazení



V areálu firmy Plastia v Novém Veselí mohou lidé od počátku dubna až do 18. května každý týden od pondělí do soboty s výjimkou státních svátků vybírat z nabídky Plastia květináčů, truhlíků a dalších potřeb pro zahradu a domov.

Zajímavostí letošního Zahrádkářského jarmarku je také možnost nákupu plastových květináčů na váhu za jednotnou cenu 119 korun za kilogram. „Jarní zahrádkářský jarmark je pro nás srdeční záležitostí. Vždy se těší veliké oblibě. Lidé se na něj sjíždějí z dalekého okolí. Lákají je nejen nižší ceny, ale i možnost nakoupit vše potřebné na jednom místě přímo od výrobce,“ říká Stanislav Novotný, jednatel společnosti Plastia.
Jarmark představí novinku – vermikompostér nejen pro vyvýšené záhony.

Vermikompostér je novinka letošní sezóny, určená nejenom pro vyvýšené záhony třeba na terase, ale i pro kompostování na zahradě nebo ve skleníku. „Díky zpracování vlastního bioodpadu dopřejete celoročně vaší zelenině a bylinkám stálý přísun organického hnojiva přímo v záhonu. Odměnou vám bude bohatá úroda zeleniny nebo bylin, vlastní hnojivo i kompost. A to jednoduše, bez mušek i zápachu,“ říká Lenka Novotná, jednatelka společnosti Plastia. Firma jej vyrábí z 35 procent z recyklovaných materiálů a je zabalen v kompostovatelném kartonu potištěném ekologickými barvami, bezpečném pro žížaly.
Na jarmarku budou na návštěvníky čekat i oblíbené velkoobjemové samozavlažovací truhlíky Berberis, dostupné v několika velikostech a barevných provedeních, dále substráty, hnojiva a další nezbytnosti pro pěstování rostlin a práci na zahradě.

Provozní doba jarmarku je v pracovních dnech od 9.00 do 17.00, v sobotu od 8.00 do 11.30. V době státních svátků 1. a 8. května je zavřeno.

  • Facebook
  • Twitter