Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Zahrádkářský jarmark nabídne nákup květináčů společnosti Plastia na kila

/
/
/
1658 Zobrazení



Společnost Plastia, česká rodinná firma, která se zaměřuje především na výrobu samozavlažovacích květináčů, truhlíků a dalších potřeb pro domov i zahradu, pořádá od 1. dubna do 31. května ve svém sídle v Novém Veselí Jarní zahrádkářský jarmark.

V tomto termínu vždy od pondělí do soboty, s výjimkou státních svátků, zde mohou zájemci nakoupit produkty Plastia za zvýhodněné ceny. V pracovní dny bude provozní doba od 9.00 do 17.30, o sobotách od 8.00 do 11.30. „Jarní zahrádkářský jarmark pořádáme už poosmnácté a vždy se těší veliké oblibě. Lidé se na něj sjíždějí z dalekého okolí. Lákají je nejen nižší ceny, ale i možnost nakoupit vše potřebné na jednom místě přímo od výrobce,“ řekl o jarmarku Stanislav Novotný, jednatel společnosti Plastia. Motivací k návštěvě Jarního zahrádkářského jarmarku společnosti Plastia může být také možnost nákupu plastových květináčů na kila za jednotnou cenu 99 Kč/kg. Jarmark je vedle e-shopu jediným místem, kde mohou zákazníci vybírat z kompletního sortimentu firmy. „K dostání budou i naše letošní novinky – pěstební set nebo samozavlažovací truhlík Berberis s otvorem na zábradlí,“ upozornil Novotný a na závěr dodal: „Ke každému nákupu nad 1 000 Kč navíc získá zákazník malý dárek.“

Po celou dobu jarmarku také mohou lidé přinášet své dary pro Domov sv. Máří Magdalény v Jiřetíně pod Jedlovou. Ten je jediným zařízením v Česku, které se stará o matky s mentálním handicapem, oběti domácího násilí a jejich děti. „Plastia se dlouhodobě zaměřuje na pomoc různým projektům zaměřeným na pomoc potřebným. Sběrným místem pro Domov sv. Maří Magdalény je naše recepce nejen v průběhu jarmarku, ale každou středu od 8.00 do 11.00,“ sdělila Lenka Novotná, jednatelka a design manažerka společnosti Plastia. Vítané jsou především potraviny, jako například trvanlivé mléko, mouka či těstoviny, ale i drogistické potřeby. Na provoz Domova sv. Máří Magdalény mohou zájemci přispět i finančně na účet 78-5209920257/0100.

  • Facebook
  • Twitter