Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Vysočina se rozsvítila modře

/
/
/
1194 Zobrazení



V noci z úterka na středu 2. a 3. dubna se budovy několika institucí na Vysočině rozsvítilo do modra. Připojily ke tím kampani Rozsvítíme Vysočinu modře, kterou v rámci Týdne porozumění autismu zorganizovalo Integrační centrum Sasov.

Kromě administrativní budovy Integračního centra Sasov na Telečské ulici v Jihlavě se rozzářila i prosklená budova kongresového centra Krajského úřadu Kraje Vysočina, budova jihlavského magistrátu, DKO Jihlava, Český rozhlas Vysočina, Horácké divadlo Jihlava, Vysoká škola polytechnická Jihlava, Horácký zimní stadion, Rodinný zábavní park Robinson Jihlava a Vodárenská akciová společnost.

Mimo krajské město se ke kampani připojilo i Město Havlíčkův Brod, kde se rozsvítila kancelář starosty na Nové radnici. Tu rozsvítilo i Město Žďár nad Sázavou, Město Třebíč nasvítilo věž a ke kampani se připojilo také Město Chotěboř.


  • Facebook
  • Twitter