Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Vysočina opět demonstruje proti politikům, vládě a prezidentovi

/
/
/
1355 Zobrazení



V úterý 28. května se na řadě míst Vysočiny znovu sejdou obyvatelé regionu, aby vyjádřili svou nespokojenost s trestně stíhaným premiérem, ale také s chováním současných českých politiků. Počet míst opět vzrůstá, přidala se další místa v regionu.

Jako první se sejdou v 17.00 v Třebíči na Karlově náměstí, odkud vyrazí pochod, a ve Světlé nad Sázavou na náměstí Trčků z Lípy. O půl hodiny později se přidají obyvatelé Jihlavy na Masarykově náměstí.
Tradiční 18.00 si drží Havlíčkův Brod, kde se akce koná na Havlíčkově náměstí, už nyní registrují pořadatelé na tři stovky zájemců o akci a počítají, že překonají předchozí účast.
V 18.30 se uskuteční nejvíce setkání, v Červené Řečici na náměstí u kaštanu, v Chotěboři na náměstí T. G. Masaryka, v Jemnici na náměstí Svobody, v Moravských Budějovicích na náměstí Míru, v Ostašově na Třebíčsku v okolí křížku u lípy, v Pelhřimově na Masarykově náměstí u sochy sv. Václava, nově také v Přibyslavi na Bechyňově náměstí u sochy sv. Václava, ve Velkém Meziříčí na Náměstí pod lípami, ve Žďáře nad Sázavou na náměstí Republiky a ve Ždírci nad Doubravou na náměstí před prodejnou COOP.
Poslední dvě setkání proběhnou od 19.00 v Novém Městě na Moravě na Vratislavově náměstí před bustou T. G. Masaryka u budovy I. ZŠ a v Telči na náměstí Zachariáše z Hradce. Postupně se přidávají další místa.

Pořadatelé protestů Milion chvilek už registrují téměř než 200 obcí a jejich počet stále narůstá. Mapa obcí a měst Vysočiny. Registrovat protest mohou zájemci zde.

  • Facebook
  • Twitter