Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Vysočina Aréna bude hostit NoMen Run

/
/
/
779 Zobrazení



Týmový běžecký závod NoMen Run se uskuteční v sobotu 23. dubna ve Vysočina Aréně v Novém Městě na Moravě. Jedná se o jedinou štafetu pro ženy v ČR, jejíž sedmý ročník povede přes kopce, polní cesty, louky a lesy do 88 kilometrů vzdáleného cíle ve Velké Bíteši. Startovní listina čítá rekordních 124 týmů z celé České republiky a Slovenska.

„Závod je rozdělený do osmi úseků, jednotlivé týmy mají maximálně čtyři běžkyně, které si úseky dopředu rozdělí. Na startu ale očekáváme i závodnici Mirku Ježkovou, která hodlá celou trasu uběhnout sama.

Trasa vede přes Studnici, Velké Janovice, Vír, Štěpánov, Smrček, Habří a Borovník. Cíl je na běžeckém oválu ZŠ Sadová ve Velké Bíteši. Jako organizátorky jsme zvědavé, jestli po šesti letech vyhraje opět tým Run&Mum, nebo budeme mít nové vítězky,“ uvedla hlavní organizátorka Květa Látalová. Tento tým vyhrál zatím všechny ročníky a drží rekord závodu: v roce 2017 zvládl téměř 90 km kopcovitým terénem za 6:51:41.

  • Facebook
  • Twitter