Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Výsadby nových remízků u Počítek

/
/
/
535 Zobrazení



Sdružení Krajina pořádá v sobotu 6. listopadu na dobrovolnickou výsadbovou akci, chystají vysazovat nové remízy na pastvinách u Počítek. Všechny dobrovolníky budou očekávat v 9.30 u pastviny nad Počítkami na odbočce k místní části Čtvrtě (na GPS souřadnicích 49.5948367N, 15.9769542E).

Sázet se bude listnaté ovocné i neovocné stromy. Na zatím holé ploše pastviny tak vznikne několik remízů rozdělujících pastvinu na menší části a vytvářejících potřebný stín pro zvířata, která se zde budou pást.

Akce se koná za každého počasí, po zkušenostech z předchozích let ovšem doporučujeme teplé pracovní oblečení a pořádné boty. Stromky, výsadbový materiál, nářadí, teplý čaj a občerstvení bude zajištěno. Pořadatelé vítají příspěvky v podobě pekařských výrobků z domácí kuchyně, aby se účastníci při práci mohli posilnit.
Po sázení všechny čeká oběd v sídle Sdružení Krajina v Počítkách. Účast na odpoledním společensko-kulturním programu přislíbilo dámské pěvecké uskupení ZEVL z Nového Města na Moravě.

  • Facebook
  • Twitter