Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Volejbalové kadetky Světlé nad Sázavou zatím nenašly přemožitele

/
/
/
842 Zobrazení



Poté, co starší žákyně Světlé nad Sázavou musely ve své volejbalové soutěži vynechat půlku sezony 2019/20 a celou sezonu 2020/21, se utvořila parta, která při jejich premiérovém vystoupení letos v krajském přeboru kadetek Vysočiny zatím nenašla přemožitele.

V krajském přeboru nastoupila děvčata postupně proti Chotěboři, Štokům, Žďáru nad Sázavou, Červené Řečici, Sokolu Havlíčkův Brod, Jihlavě-Bedřichov a Humpolci. Dvojutkání proti Třebíči, které se mělo odehrát 4.prosince v domácí hale, čímž by se uzavřela půlsezóna, se neodehrálo kvůli karanténě v družstvu soupeře. „Přesto jsou neúplné výsledky děvčat vynikající. V deseti zápasech vyhrála za tři body, tj. vítězství 3:0, resp. 3:1 a ve čtyřech utkáních získala dva body za vítězství v tiebreaku 3:2. Především všechny vyhrané tiebreaky potvrzují velkou bojovnost, kterou děvčata prokazují během celé sezony. Bojovností nahrazují skutečnost, že mají tréninky pouze dvakrát týdně oproti některým svým soupeřkám. Více tréninků vzhledem k studijním povinnostem na středních školách bohužel nestíhají,“ komentuje úspěchy týmu kadetek jejich trenér Jaroslav Hroch.
Tréninky mají hráčky v úterý v nové hale a v pátek v tělocvičně ZŠ Lánecká. Domácí zápasy až na jednu výjimku hrají v sobotu od 10.00 a 13.00 v nové hale.

Družstvo kadetek
Nahrávačky – Terka Dibelková ( kapitánka ), Vanesa Trtíková
Smečařky – Kristýna Hrochová, Andrea Rezková, Klára Holoubková, Nikola Tvrdá a Andrea Čeledová
Blokařky – Nikola Daňková, Kristýna Vosyková a Klára Hůlová
Libera – Gabriela Phámová, Magdalena Válová
Trenéři – Jaroslav Hroch, Zdeněk Čermák

Více informací na: https://www.cvf.cz/souteze/soutez/?soutez=VY-KKY&sezona=2021%2F22

Volejbalové kadetky Světlé zatím vévodí krajské soutěži
  • Facebook
  • Twitter