Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Policisté hledají svědky tragické události v Golčově Jeníkově

/
/
/
857 Zobrazení



V pondělí 29. listopadu srazil krátce po osmnácté hodině stala na železniční trati č. 230 za stanicí Golčův Jeníkov – město na druhé traťové koleji ve směru na Prahu projíždějící vlak člověka, který na následky zranění na místě zemřel.

„Kriminalisté zjistili, že se jedná o dvacetiletého muže, který se z dosud nezjištěných příčin pohyboval v prostoru kolejiště. Případem se začali zabývat havlíčkobrodští kriminalisté, kteří se obracejí na případné svědky. Pokud si všimli v daný den pohybu mladého muže v prostoru železniční zastávky Golčův Jeníkov – město nebo v okolí této zastávky a mohli by k případu a pohybu mladého muže poskytnout jakékoliv informace, žádáme je, aby se obrátili na linku 158 nebo kontaktovali přímo vyšetřovatele případu na telefonním čísle – 735 784 260,“ vyzývá Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině.

Úvodní ilustrační foto: archiv Vysočina-news.cz

  • Facebook
  • Twitter