Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Velká cena města Havlíčkova Brodu 2019 v šachu

/
/
/
1181 Zobrazení



Největší šachový turnaj mládeže na Vysočině se uskuteční v sobotu 27. dubna v havlíčkobrodském hotelu Slunce od 9.00 za podpory města Havlíčkův Brod a partnerů. Pořadatelem turnaje je ŠK TJ Jiskra Havlíčkův Brod, z. s.

Zúčastnit se mohou žáci a žákyně narození v roce 2003 a mladší. Uskuteční se dva samostatné turnaje jednotlivců a to pro narozené v roce 2008 a mladší, druhý pro ročníky 2003-2007. Hrát se bude švýcarským systémem na osm kol, hrací tempo 2×15 minut na partii plus 5 sec/tah.
První tři v obou turnajích obdrží pohár a dárkový balíček. První tři v jednotlivých kategoriích obdrží medaile, diplomy a věcnou cenu. Vyhodnoceni budou nejmladší hráč/hráčka a hráč/hráčka s největším počtem výher obdrží cenu Karla Havlíčka Borovského za bojovnost. Do turnaje se přihlásilo 154 děvčat a chlapců. Všichni účastníci turnaje obdrží věcnou cenu, v přestávce mezi jednotlivými koly bude probíhat vědomostní soutěž zaměřená k městu Havlíčkův Brod a partnerům turnaje.
K hlavním partnerům turnaje patří hračkářství Pompo, EFKO, s. r. o., Nové Veselí, TIBEX, spol. s r. o., Boršov, COOP Havlíčkův Brod, OSS Havlíčkův Brod, CATUS, spol. s r. o., Havlíčkův Brod a Chládek a Tintěra Havlíčkův Brod, a. s, jejichž výrobky obohatí cenový fond turnaje a potěší děti.

  • Facebook
  • Twitter