Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Ve Světlé to žilo, na náměstí se konal Dětský den

/
/
/
513 Zobrazení



Poslední květnovou sobotu to ve Světlé nad Sázavou opravdu žilo, na náměstí se totiž uskutečnil dětský den pod taktovkou místních hokejistů. HC Světlá nad Sázavou akci pro děti pořádá každý a vždy je o ní velký zájem.

Už při příchodu na náměstí byl slyšet dětský smích, hecování rodičů a trenérů a podpora od kamarádů. Před několika lety zcela běžný jev, v posledním roce spíše výjimka. Po velké covidové pauze, kdy se ukončila většina sportovních soutěží a bylo nutné uzavřít sportoviště, se hodně sportovců ztěžka vrací ke své původní formě a u dětí to platí dvojnásob. Proto každý pohyb a motivace ke sportu je obzvláště u těch nejmladší důležitá. Jak ale bylo vidět, děti si svůj den užily a na všech stanovištích bylo stále plno. Děti si tak vyzkoušely běh na gumě, střelbu s hokejkou a třeba hod míčem na koš, nechyběl ani skákací hrad. Za splnění úkolů následovala sladká odměna a drobné dárky.
Akce se letos konala popáté od roku 2016, v loňském roce se kvůli covidu dětský den neuskutečnila.

Fotoreportáž: Jan Borek

  • Facebook
  • Twitter