Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Gladiátoři ovládli o víkendu Šiklův mlýn, běžel se tu Gladiator Race

/
/
/
839 Zobrazení



Překážkové závody se po dlouhé pauze opět vrátily na Vysočinu do prostředí westernového městečka v Šiklově mlýně u Zvole nad Pernštejnem. Celý víkend tu milovníci adrenalinu soupeřili, kdo z nich je ten nejlepší gladiátor. Běželo se v několika kategoriích, nechyběl závod pro děti a ani speciální večerní závod. Odstartovala i dvanáctihodinová výzva Gladius.

Víkend plný adrenalinu, modřin, vyčerpání, bahna a překonání sebe sama, tohle je pro mnohé to, kvůli čemu se zúčastní závodů Gladiator Race. Závodí se na trati plné překážek, kde není nic zadarmo a kolikrát je nutné si sáhnout až na dno a nejenom to v korytě řeky, přes kterou se musí závodníci dostat. Pro ty, kterým to během dne nestačí, pořadatelé připravili ještě večerní přídavek, trať dlouhá více než tři kilometry, která po tmě vypadá úplně jinak, než ve dne nabízí spoustu dalších možností jak překonat sám sebe. Stačí na hlavu nandat čelovku, která je v závodě povinná, a vyrazit přeskočit ohnivou překážku a hurá do tmy. Říká se, že v závodě může být vítěz jenom jeden, ale při tomto závodě jsou vítězové všichni, kteří se dostanou až do cíle, proto každý, kdo protne cílovou pásku, dostane na krk medaili. Pokud si chcete vyzkoušet jaké to je stát se gladiátorem, máte možnost zúčastnit se některého dalšího závodu.

Výsledková listina a více informací na webu pořadatelů.

  • Facebook
  • Twitter