Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Vážná nehoda uzavřela dálnici D1

/
/
/
1092 Zobrazení



Tři jednotky hasičů zasahovaly ve čtvrtek 1. srpna ráno u dopravní nehody dodávky a nákladního vozidla na 165. km dálnice D1 ve směru na Prahu. Z dodávky museli hasiči vyprostit zaklíněného zraněného řidiče za použití hydraulického nářadí. Nákladní vůz skončil po nehodě převrácený na boku. 

„K dopravní nehodě vyjely ve čtvrtek 1. srpna 2019 v 4.21 jednotky profesionálních hasičů ze stanic ve Velkém Meziříčí, Velké Bíteši a z Rosic (Jihomoravský kraj),“ popsala mluvčí Vysočinských hasičů Petra Musilová.

Z dodávky hasiči vyprostili zraněného zaklíněného řidiče a ihned po vyproštění jej předali do péče zdravotníkům.

„Nákladní vůz převážel dva kontejnery s použitými obaly od barev a ředidel. Převážený náklad skončil po nehodě vysypaný na dálnici. Hasiči provedli na havarovaných vozidlech protipožární opatření a místo události technicky zabezpečili,“ doplnila Musilová s tím, že na vyproštění nákladního vozidla byla na místo události povolána specializovaná firma.

Krátce po sedmé hodině byl zásah pro hasiče ukončen a jednotky se vrátily zpět na své základny. Příčina, průběh a veškeré okolnosti dopravní nehody jsou předmětem policejního vyšetřování.

  • Facebook
  • Twitter