Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Vánoční akustický koncert kapely Našrot

/
/
/
467 Zobrazení



Stalo se tradicí, že 25. prosince v klubu Oko v Havlíčkově Brodě byl koncert skupiny Našrot. Letošní rok není výjimkou. Našrot a jejich host Denudace zahrají akusticky unplugged.

„Hrací časy budou Našrot 21.00 až 23.00 a Denudace 23.30 až 00.30. Vstupné jen na místě za 250 Kč,“ uvedl Jakub Tauber, hlavní pořadatel koncertu. Našrot zahrají oblíbenou skladbu Night In Lhasa.

Petr Hraboš Hrabalík vydal 2CD Songy z bědných časů 2 obsahující 15 skladeb a bude ho prodávat v klubu Oko nové 2CD za pouhých 230 Kč a určitě zájemcům se na památku podepíše.

Denudace zahrají ve své stabilní sestavě:
Jakub Kříž (kytary, zpěv), Tomáš Bittermann (basa) a Petr Plodík (bicí). Budou mít geniálního hosta na saxofon. Na webu www.denudace.cz jeho jméno není uvedeno, takže návštěvníky čeká asi překvapení.

Kdo bude otráven pohádky z televize a chce si užít výbornou hudební akci, určitě přijde do klubu Oko v neděli 25. prosince. Klub a jeho bary budou otevřeny od 20.00.

  • Facebook
  • Twitter