Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

V Rounku shořela v pondělí chata, v Novém Veselí zemřel při požáru garáže muž

/
/
/
538 Zobrazení



Ke dvěma větším požárům vyjížděli hasiči v pondělí 21. března na Vysočině. Pravděpodobně úmyslné zapálení stojí za ranním požárem chaty v Rounku na Jihlavsku. Tragické následky měl požár v garáži v Novém Veselí.

K prvnímu pondělnímu požáru vyjeli před sedmou hodinou ráno profesionální hasiči z Jihlavy společně s dobrovolnými hasiči z Větrného Jeníkova a Jihlavy – Bedřichova do Rounku. „Požár chatu kompletně zničil. Při požáru ani samotném zásahu se nikdo nezranil. Majetková škoda vzniklá požárem byla předběžně vyčíslena na částku 500 tisíc korun,“ uvedla Petra Musilová, tisková mluvčí krajských hasičů na Vysočině.

Vyhořelá chata v Rounku na Jihlavsku, foto: HZS Kraje Vysočina

Po poledni zasahovali profesionální hasiči ze Žďáru nad Sázavou společně s dobrovolnými hasiči z Nového Veselí a Bohdalova u požáru garáže bytového domu ve Sportovní ulici v Novém Veselí. „Při požáru se jedovatých zplodin hoření nadýchal muž. I přes veškerou snahu záchranářů na místě zemřel. Příčina vzniku požáru a výše majetkové škody způsobená požárem zůstávají nadále v šetření,“ dodala tisková mluvčí.

  • Facebook
  • Twitter