Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

V městských částech Jihlavy si lidé častěji nakoupí v pojízdných prodejnách

/
/
/
561 Zobrazení



Radní města Jihlavy schválili tržní řád, díky kterému budou moci pojízdné prodejny zastavit bez zbytečného papírování i v městských částech Jihlavy. Je tak možné, že do Antonínova Dolu, Červeného kříže, Henčova, Heroltic, Hosova, Kosova, Pávova, Pístova, Popic, Sasova, Starých Hor i Vysoké a Zborné zavítají provozovatelé pojízdných prodejen častěji.

„Podstata nového tržního řádu spočívá především v tom, aby do těchto částí mohly zajíždět pojízdné prodejny, rozšířila se tak dostupnost služeb pro občany a přitom se na prodejce nevztahovaly další povinnosti vyplývající z tržního řádu,“ uvedl Jan Kubišta, vedoucí živnostenského úřadu.

Na území města Jihlavy je pojízdný prodej zakázán, respektive může uskutečňovat pouze na vymezených tržních místech. Mezi nimi je například městské tržiště na Masarykově náměstí, prostor u vchodu do Domu zdraví nebo před OD Prior.

  • Facebook
  • Twitter