Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

V mateřském centru Rolnička nezapomněli ani na Den otců

/
/
/
496 Zobrazení



Stejně tak jako dělaly pracovnice MC Rolnička ve Světlé nad Sázavou radost všem ženám k MDŽ, tak tentokrát společně s dětmi nemohly zapomenout, na to, aby svými dárečky udělaly radost tatínkům a dědečkům ke Dni otců.

Byly vytvořeny originální mluvící dřevěné obrázky nazdobené přírodními materiály, sušené kytičky, větvičky, malé šištičky, dřevění růžičky. A k tomu tatínkové dostali barevnou košili s přáním hodně Lásky od dětí z Rolničky. „Úsměv na tváři je tou největší odměnou pro nás od toho, kterého obdarováváme, a úsměvů bylo zase hodně, děkujeme za ně.“ Pochvalovala si vydařenou akci koordinátorka mateřského centra Jana Špiňarová.

„Sehnat materiál na výrobu dárečků bylo zdlouhavé, sehnat dřevo, nařezat ho, nechat vyschnout, udělat v něm dírku na pověšení obrázku, sušit kytičky a vyrobit košile. Všechny dárečky vznikly hlavně díky úžasné spolupráci. Děkujeme všem, co se na vytvoření dárečků ke Dni otců podíleli.“ Dodává další pracovnice MC Rolnička, Marie Mašková

  • Facebook
  • Twitter