Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

V Jihlavě hledají nové řidiče pro městskou hromadnou dopravu

/
/
/
679 Zobrazení



Dopravní podnik města Jihlavy hledá posily do svého stabilního týmu řidičů a zvolil netradiční náborovou kampaň. Zapojil do ní i stávající řidiče, kteří vyzdvihují přednosti zaměstnání u Dopravního podniku města Jihlavy (DPMJ), obchodní společnosti města Jihlavy.

Z DPMJ v krátké době odešlo a brzy ještě odejde několik řidičů do starobního důchodu, a tak se vedení společnosti snaží získat na trhu práce jejich náhradu. „Hledáme svědomité a spolehlivé profesionály, kteří ani nemusejí mít řidičský nebo profesní průkaz na autobus. Rekvalifikaci jim zajistíme,“ říká předseda představenstva DPMJ Radim Rovner s tím, že novým řidičům nabízí stabilní a perspektivní zaměstnání s řadou benefitů. Podle jeho slov ta práce může v mnoha ohledech lidem vyhovovat víc, než každodenní monotónní práce v továrně nebo třeba dlouhé cestování kamionem po zahraničních dálnicích.

Do kampaně na hledání nových řidičů jihlavských trolejbusů a autobusů se zapojili také stávající zaměstnanci DPMJ a ve videoklipu zdůrazňují hlavní přednosti práce v podniku. Zatímco jednomu vyhovuje pestrá a rozmanitá práce, druhý oceňuje plnění slibů a pravidelnou výplatu přesně podle smlouvy. Další kolegyně řidička zase chválí genderovou vyváženost, tedy stejné odměňování bez rozdílu, zda jde o řidiče nebo řidičky. Známý a populární jihlavský šofér Jaroslav Dobrozlák Matějka zase otevřeně potvrzuje, že rád přesedlal z o něco lépe placené kamionové dopravy na jihlavskou hromadnou dopravu. Jak říká ve videoklipu, nová práce mu umožňuje trávit pracovní volno se svou rodinou a se svými koníčky a nemusí přebývat sám na dálničních odpočívadlech po celé Evropě.

  • Facebook
  • Twitter