Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Druhá beseda o bezpečnosti v Jihlavě, tentokrát se zaměří na mládež

/
/
/
408 Zobrazení



Radnice v Jihlavě pokračuje v detailním informování veřejnosti o krocích pro zajištění lepší bezpečnosti v centru Jihlavy. Besedy o bezpečnosti organizuje jednou měsíčně. V pondělí 25. října se od 17.00 koná další beseda o bezpečnosti v Jihlavě, tentokrát na téma ne/organizovaná mládež.

Veřejná debata bude probíhat od 17.00 ve velkém gotickém sále jihlavské radnice a také v online prostředí virtuální kavárny. Záznam besedy bude následně zveřejněn na webu města a na YouTube kanálu města Jihlavy.

Hosty budou primátorka Karolína Koubová, radní pro sociální oblast Daniel Škarka, zástupci odboru školství, ředitel Městské policie Jihlava Jan Frenc, zástupci Oblastní charity Jihlava a také představitelé organizací a spolků, které se zabývají využitím volného času mládeže.

Tentokrát se bude především mluvit o chování dětí ze sociálně vyloučeného prostředí a o romských dětech, které se často velmi viditelně a slyšitelně projevují v centru města. Tématem další besedy, která se uskuteční v listopadu, bude romsko-neromské soužití.

  • Facebook
  • Twitter