Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

V Jihlavě hledá se Julie, Julia a Kunšty

/
/
/
788 Zobrazení



Jihlavští policisté vyšetřují poškození omítky domů v Jihlavě, ke kterému došlo krátce před školními vánočními prázdninami, a vyzývají případné svědky činu, zda by mohli poskytnout informace směřující k objasnění případu.

„V době od úterního večera 21. prosince do následujícího středečního dopoledne poškodil pachatel ve Fibichově ulici fasádu více než desítky budov. Předběžně vyčíslená škoda přesáhla částku padesát tisíc korun. Jednalo se nakreslené čáry a nápisy jako Julie, Julia a Kunšty modré barvy,“

V současné době se obracejí policisté na veřejnost s žádostí o spolupráci. „Žádáme svědky, kteří si ve Fibichově ulici, případně v jejím okolí, všimli v době, kdy k činu došlo, podezřelé osoby, poškozující omítky budov, aby se přihlásili na tísňové lince 158. Policisté uvítají také jakékoli jiné informace směřující k vypátrání pachatele a objasnění případu,“ policejní mluvčí Jana Kroutilová.

  • Facebook
  • Twitter