Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

V Brodě začala rekonstrukce Dobrovského ulice, omezí provoz v centru města

/
/
/
224 Zobrazení



V rámci rozsáhlé opravy Dobrovského ulice budou rekonstruovány inženýrské sítě, veřejné osvětlení a povrchy silnice a chodníků a také přilehlé křižovatky ulic Dobrovského – P. F. Ledvinky a Dobrovského – Husova.

První etapa se uskuteční v termínu od pondělí 11. března do pondělí 1. dubna, druhá etapa v termínu od úterý 2. dubna do 31. července 2024.

V první etapě bude uzavřena křižovatka ulic Horní, Husova a Dobrovského, ta bude uzavřena po sjezd do pivovaru. Uzavřena bude ulice Kobzinové a část ulice P. F. Ledvinky. Objízdná trasa vede po Husově, po silnici I/38 a do ulice Sídliště Pražská. Objízdná trasa je obousměrná. Ulice Boženy Němcové a Na Valech budou obousměrné. V ulici P. F. Ledvinky budou provedena opatření, která umožní v ulici obousměrný provoz. Pravidelná linková doprava bude odkloněna na objízdnou trasu.

Po jednom měsíci uzavírky křižovatky ulic Horní, Husova a Dobrovského bude křižovatka otevřena pro veškerý provoz včetně autobusů. Zůstane uzavřena část ulice Dobrovského, Kobzinové a P. F. Ledvinky.

Při realizaci první etapě nebudou obslouženy autobusové zastávky Havlíčkovo náměstí a Husova ulice. Pro linky 605001, 605002, 605004, 6050011 bude zřízena dočasná autobusová zastávka v Dolní ulici. Linka č. 605003 nebude obsluhována. Při realizaci druhé etapy bude provoz MHD bez omezení.

Autobusy veřejné linkové dopravy budou místo zastávky Havlíčkovo náměstí využívat zastávku Sídliště Pražská a Bezručova.

  • Facebook
  • Twitter