Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Policisté na Jihlavsku pátrají po mladém muži

/
/
/
239 Zobrazení



Policisté vyhlásili v úterý 12. března pátrání po dvacetiletému mladém muži z Jihlavy, oznámení o jeho pohřešování přijali od jeho rodiny. Mladík měl v pondělí 11. března odejít v ranních hodinách z místa svého bydliště z Jihlavy do školy – do Gymnázia Jihlava, kam ale nedorazil.

„Pravděpodobně se během dne vrátil do místa svého trvalého bydliště, kde zanechal školní batoh, mobilní telefon i osobní doklady. Od té doby o sobě nepodal nikomu žádnou zprávu. Ve spolupráci s rodiči jsme prověřili nejrůznější možné kontakty, stejně tak jsme provedli prověrku zdravotnických zařízení, zatím bez kladného poznatku.
Mladík je vysoký zhruba 177 centimetrů, má střední postavu a ryšavé kudrnaté vlasy. Na sobě měl pravděpodobně černé tepláky, telenou mikinu s kapucí s nápisem v přední části a tmavě-modrou prošívanou bundu do pasu. Na nohách měl mít obuté šedé tenisky Nike. Pokud by někdo mladíka někde spatřil nebo věděl, kde by se mohl nacházet, nechť kontaktuje linku tísňového volání 158,“ popisuje Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině.

Aktualizace 13. března, 7:15

„Mladíka se podařilo nalézt, pohyboval se v Brně. V průběhu dne nám přišlo na linku 158 několik poznatků o jeho možném pohybu. Všechny jsme důkladně prověřili.

Všem, kteří výzvu zveřejnili, děkujeme za pomoc, které si upřímně vážíme.

Stejně tak bychom vaší cestou chtěli poděkovat všem, kteří na výzvu reagovali a kontaktovali nás se svými poznatky k možnému pohybu pohřešovaného studenta,“ uvedla ve středu ráno Dana Čírtková.

  • Facebook
  • Twitter